Köp ett akvarium hos oss

Tropisk Fisk & Zoo i Klippan

Här finner du prisvärda akvarium

Är du intresserad av att köpa ett modernt akvarium? I så fall är vårt företag, Tropisk Fisk & Zoo i Klippan, ett mycket bra val. Vi vänder oss till alla fiskintresserade. Vi har många kunder och de flesta kommer från Helsingborg, Ödåkra, Klippan eller Örkelljunga med omnejd. Med hjälp av kunnig och erfaren personal, ser vi till att du erhåller ett modernt akvarium med akvarietillbehör, som du verkligen kan vara nöjd med.

Vad finns det för utbud?

Utbudet här på Tropisk Fisk & Zoo i Klippan är framför allt inriktat på akvarietillbehör, fiskar, växter och dylikt. Det går dock att köpa smådjur (hund och katt). Dessa finns emellertid inte i butiken, men de beställs hem om en kund så önskar. Om man ett speciellt önskemål gällande en viss produkt, så kan vi nästan alltid ordna detta, även om det inte går över dagen. Här gör vi allt för att våra kunder skall bli nöjda. Innan så är fallet, så kan aldrig Tropisk Fisk & Zoo i Klippan vara ett helt nöjt företag, utan så länge som det finns ett behov, så hjälper vi dig som kund med allt som du behöver hjälp med.

Hör av dig!

Hör av dig till oss, om du vill veta mera om vår verksamhet. Det är bara glädjande att du i sådana fall visar intresse för verksamheten. Vi ser verkligen fram emot att kunna hjälpa dig. Vi är väldigt intresserade av att bygga långa och goda kundrelationer med nuvarande och presumtiva kunder.